باز هم دروغ؛

 شبکه وصال که به غیر علمی بودن و ارائه اطلاعات نادرست تاریخی شناخته می شود، این بار با تحریف در مساله غدیر مدعی شد: «پیامبر اکرم در عرفات در آخرین حج خودش خطبه بزرگی را بر مردم خواند، اصول کلی اسلام را ذکر کرد، مردان را نسبت به زنان توصیه کرد ولی از اهل بیت هیچ حرفی نزد، از تمسک به اهل بیت هیچ حرفی نزد، بلکه خیلی واضح در میان حجاج فرمود که در میان شما چیزی را می گذارم که اگر به او تمسک بجوئید گمراه نخواهید شد! و آن کلام خداوند، قرآن است.»
ملازاده کارشناس وهابی وصال فارسی این ادعا را در حالی مطرح کرد که منابع معتبر اهل سنت کاملا در تضاد با آن هستند.
در سنن ترمذی که یکی از منابع معتبر اهل سنت است وارد شده که پیامبر فرمود: «إنی تارِکُ فیکُم ما ان تمسکتم به لَن تضلوا بعدی، احدهما اعظم من الاخر، کتاب الله حبل ممدود من السماء الی الارض و عترتی اهل بیتی، و لن یفترقا حتی یردا علی الحوض فانظروا کیف تخلفونی فیهما.»(1)
در مسند احمد، یکی دیگر از منابع اهل سنت است که پیامبر فرمود: «من بعد از خود، دو خلیفه نزد شما به جا می‌گذارم، یکی، کتاب خدا و دیگری، اهل بیتم و این دو از هم جدا نمی‌شوند تا بر سر حوض بر من وارد شوند.»(2)
در جایی دیگر طبرانی از زید بن ارقم نقل می‌کند: «هنگامی که رسول خدا از حجة‌الوداع بازمی‌گشت و به غدیر خم رسید، در آنجا خطبه‌ای ایراد فرمود که در ضمن آن، چنین گفت: "مثل اینکه از جانب خدا دعوت شده و باید اجابت کنم، پس در میان شما دو چیز گران بها و سنگین بجا می‌گذارم که یکی از دیگری بزرگ‌تر است، کتاب خدا و اهل بیتم. پس بنگرید که چگونه آنها را رعایت می‌کنید. آن دو از یکدیگر جدا نمی‌شوند تا بر سر حوض مرا ملاقات کنند." سپس فرمود: "خدا، مولای من است و من، ولی هر مؤمنی هستم". آنگاه دست علی(ع) را گرفت و فرمود: "من کنت مولاه، فهذا علی مولاه اللهم وال من والاه و عاد من عاداه" آنگاه زید می‌گوید کسی در غدیر نبود مگر آنکه آنچه را که من می‌گویم، شنید و با چشمان خود دید.»(3)
حاکم نیشابوری در مستدرک که این نیز از منابع معتبر اهل سنت است نقل می‌کند که رسول خدا فرمود: «ایها الناس إنی تارک فیکم امرین لن تضلوا ان اتبعتموها، هما کتاب الله و اهل بیتی عترتی.»(4)
مسلم در صحیح خود نیز از یزید بن حیان روایت نموده که گفت: «من و حصین بن سیره و عمر بن مسلم، نزد زید بن ارقم رفته و پس از پاره‌ای از سخنان، زید بن ارقم گفت: رسول خدا بین مکه و مدینه، در محلی به نام غدیر خم برخاست و پس از حمد و ثنای الهی و پند و اندرز مردم فرمود: "اما بعد الا ایها الناس فانما انا بشر یوشک ان یأتی رسول ربی فاجیب و انی تارک فیکم الثقلین اولهما کتاب الله فیه الهدی و النور فخذوا بکتاب الله و استمسکوا به. ـ فحث علی کتاب الله و رغب فیه، ثم قال: ـ و اهل بیتی اذکرکم الله فی اهل بیتی، اذکرکم الله فی اهل بیتی، اذکرکم الله فی اهل بیتی...؛(5) یعنی، ای مردم! به‌زودی فرستاده پروردگار (عزرائیل) به سوی من آمده و باید اجابت کنم. در میان شما دو بار سنگین به امانت می‌‌گذارم، یکی، کتاب خدا که در آن هدایت و نور است، کتاب خدا را بگیرید".
پیامبر به قرآن سفارش و ترغیب کرد. سپس فرمود: "و اهل بیتم، خدا را به یاد داشته باشید در مورد اهل بیتم". و آن را سه بار فرمود.»
متقی هندی در کنزالعمال از رسول خدا روایت می‌کند: «آن حضرت فرمودند: "فانظروا کیف تخلفونی فی الثقلین.قیل: و ما الثقلان یا رسول الله؟ قال: الاکبر کتاب الله سبب طرفه بید الله و طرفه بأیدیکم فتمسکوا به لن تزلوا و لا تضلوا و الاصغر عترتی و انهما لن یتفرقا حتی یردا علیّ الحوض"؛(6) بنگرید چگونه ثقلین را رعایت می‌کنید. گفته شد: ثقلان کدام‌اند ای رسول خدا؟ فرمود: ثقل اکبر، کتاب خداست که یک طرف آن به دست خدا و طرف دیگرش به دست شماست. به آن تمسک جوئید تا نه پایتان بلرزد و نه گمراه شوید. و ثقل اصغر، عترتم هستند. این دو از هم جدا نمی‌شوند تا در حوض بر من وارد شوند.»
این حدیث با عباراتی شبیه به هم در بسیاری از منابع اهل سنت وارد شده است، از جمله: تفسیر ثعلبی، ج8، ص40؛ تفسیر بغوی، ج4، ص125؛ تفسیر رازی، ج8، ص173؛ تفسیر ابن کثیر، ج4،ص122؛ الدر المنثور جلال الدین سیوطی، ج2،ص60؛ تفسیر آلوسی، ج4،ص18؛ الکامل ابن عدی، ج6، ص67؛ تاریخ مدینه دمشق ابن عساکر، ج42، ص216؛ اسد الغابه ابن اثیر، ج2، ص12؛ سیر اعلام النبلا، ذهبی، ج9، ص365؛ سبل الهدی و الرشاد صالحی شامی، ج11،ص444؛ مجمع الزوائد، هیثمی، ج9، ص163.
1- سنن ترمذی، ج 12، ص 258
2- مسند احمد بن حنبل، ج 44، ص 134
3- المعجم الکبیر، طبرانی، ج 5، ص 89
4- المستدرک، حاکم نیشابوری، ج 3، ص 109
5- صحیح مسلم، ج 2، ص 44
6- کنزالعمال، متقی هندی، ج 1، ص 47 
 


نظرات شما عزیزان:

حيدري
ساعت0:03---6 خرداد 1391
سلام.
وقتي مي خواين يه مطلب بزارين قسمت زير اون كادر نوشته برچسب ها. يه كادر باريكي هم رو به روشه. اونجا بايد كلمات مهمي كه تو متنتون هست رو بزارين كه جست و جو كننده هاي اينترنتي اگه متني خواستن بتونن با اون برچسبا به وب شما هدايت بشن. مي توني بري تو وبم و بالاي اكثر پست ها اونجايي كه اطلاعات پست رو گذاشتم برچسب ها رو هم ببيني. هر چي بيشتر برچسب بزاري بهتر...
موفق باش.


حيدري
ساعت0:31---5 خرداد 1391
سلام برادر. خوبين؟
مطالب خوبي گذاشتي. اما برچسب بزار. بازديد رو خيلي بالا مياره. در ضمن تا مي توني عليه وهابيت كار كن. موفق باشي. دوست دارم. راستي نوشته زير آواتارت رو از من گرفتي؟ خوشحالم كه يكي از يه جمله ما خوش اومد. اميدوار شدم. در ضمن يه پيام خصوصي واسم با همون شرط بفرست.....ممنون مي شم. محتوا مهم نيست. مهم واسم اون شرطيه كه گذاشتي...


Neo
ساعت11:42---4 خرداد 1391
اینا واسه خودشون جکی هستناااااااااااا
البته بیشتر گریه داره تا خنده.
خدا هدایتمون کنه


مرتضي پناهي
ساعت10:42---4 خرداد 1391
بابا اين بنده خدا ديوانه س مشکل داره

رسولي
ساعت10:41---4 خرداد 1391
الحمدلله الذي جعلنا من المتمسکين بولايت علي ابن ابي طالب(ع)

كاظم
ساعت10:41---4 خرداد 1391
ايات قران و احكام را تا ان موقع بيامبر خدا (ص) بيان فرموده بودند و بعد از ان هم ايات ديكر را كه وحى ميشد بيان ميكردند ولى بايد ديد جه جيز مهمى بوده كه باعث انكار اكثريت مردم ميشده كه خداوند طى سه وحى نازل شده اصرار بر ابلاغ ان داشته و در سوره مائده ايه 67 فرموده كه اى بيامبر انجه از طرف بروردكارت بر تو نازل شده ابلاغ كن كه اكر نكنى رسالت خود را تبليغ نكرده و نرسانده اى و خدا تو را از شر مردم محفوظ خواهد داشت ؟! ( جون مردم با على (ع) دشمنى داشتند و زير بار ولايت او نمى رفتند نه با ظاهر قران ؟ ) و بايد جه جيز مهم بوده كه بعد از ابلاغ ان در سوره مائده ايه 3 كه خداوند فرمود امروز دين ؟ شما را كامل و نعمتم را بر شما تمام نمودم و اسلام ؟ را به عنوان دين براى شما بذيرفتم !؟ o و اكر كسى در اين ايات تتبع و تفكر نمايد به حقيقت ان خواهد رسيد و با توجه كه تا ان موقع كسى با قران و قرائت ان مشكلى نداشت و همجنين احكام كه خداوند اصرار بر ابلاغ ان كند و بيامبر (ص) از ابلاغ ان احساس خوف نمايد به خاطر انكار و بغض و دشمنى مردم ؟ ( جونكه در باره حضرت على (ع) بود و اكثر مردم به خاطر تعصبات قوم و عشيره اى و جاهليت و دشمنى به ان جناب زير بار ولايت او نمى رفتند مانند بعد از ان تا اكنون ! ) o

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: پنج شنبه 4 خرداد 1386برچسب:,
ارسال توسط جام جم

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 72
بازدید دیروز : 99
بازدید هفته : 180
بازدید ماه : 171
بازدید کل : 197835
تعداد مطالب : 209
تعداد نظرات : 70
تعداد آنلاین : 1